Webdesign – Weboldal

Leendő honlapod elkészítése során az alapoktól a kész oldalig minden esetben szorosan együttműködünk, így az Én szakértelmem és a Te elképzelésed alapján történik a projekt megvalósítása.

Első lépesben – megbeszélésünk alapján – felvázolom az oldal szerkezetét és egyeztetjük milyen tartalmakkal lesz megtöltve, hogy ahhoz igazítsam a grafikát.

Következő lépésként elkészítem az oldal grafikai tervét figyelemmel a színösszeállításra, tipográfiai alapelvekre, átláthatóságra és arra, hogy jól használható legyen. Ezzel párhuzamosan elindítom a kiválasztott domain és tárhely regisztrálását, melynek lebonyolítása teljes mértékben az Én feladatom, ezzel is megkönnyítve ügyfelem dolgát.

Ezt követően, a fentiek szerint, elkészítem az oldalt a ma elérhető legmodernebb grafikai és programozási technikával. Elvégzek minden beállítást az igényelt domainnel, tárhellyel és email szolgáltatással kapcsolatban. Annak érdekében, hogy oldalad a kereső motorok megtalálják, kereső optimalizálást végzek az oldalon a várt eredmény elérése érdekében. Abban az esetben, ha nagyobb reklám kampányt szeretnél indítani, elkészítem az ehhez szükséges elemeket is, mint pl. a bannereket, animációkat, hírlevél küldő szolgáltatást.

Az elkészült oldal üzemeltetéséhez természetesen a továbbiakban is segítséget nyújtok! Minden támogatást megadok ahhoz, hogy önállóan és egyszerűen aktualizáld, frissíteni tudd oldalad, melyet szükség esetén akár Én is ingyenesen elvégzek. Az oldal működésében felmerülő esetleges problémákat garanciálisan, díjmentesen javítom.

Eddigi munkáim ide kattintva tekintheted meg!